Profesional Mesin Keramik Profesional Saha Produsén Sareng Pemborong Kanggo Hotel Star & Restaurant Kusabab 1998.

Produk
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Cyan keramik

Cyan keramik

Temui alat méja anyar sareng busana anu dibawa ku Hosen Dua Dalapan Keramik Wave Textures Series. Bawa alam di alam anjeun di réstoran nganggo barisan masakan anu saé kami éndah.
2020/01/04
Colokan Dinnerware Dinamis

Colokan Dinnerware Dinamis

Pakakas makan porselin warna berwarna ngagaduhan rupa-rupa gaya, kalayan lancar, ngagurilap sareng awét.
2020/01/04
Keramik réstoran hotél diatur

Keramik réstoran hotél diatur

Pakakas dinner keramik bodas aya dina leuwih ti 30 séri anu béda.
2020/01/04
Nomer Keramik Tableware

Nomer Keramik Tableware

Set tabel tabel keramik seratan nyaéta langkung ti 20 séri.
2020/01/04
SERVICE
Proses produksi Dua Dalapan keramik
Kami henteu yakin pisan kana nyarios yén kami téh paling profésional atanapi anu pangsaéna, tapi ti saprak mecenghulna bisnis urang 20 taun ka pengker, urang percanten yén kajujuran sareng reliabilitas mangrupikeun hal anu pangpentingna dina bisnis sareng urang nampi pangalaman anu sugih pangaweruh ahli.
Upami anjeun kedah meryogikeun tuangeun tuangeun, wilujeng sumping kanggo komunikasi salajengna. Kami bakal gawé bareng sapertos kieu:
Kirimkeun cutatan anjeun;
Komunikasi salajengna pikeun detil kabutuhan Anjeun;
Karya tim pikeun desain;
Modifikasi sareng konfirmasi conto;
Produksi massal sareng pamariksaan kualitas;
Pengiriman: urang tiasa nawiskeun kai kai, lapis atanapi bungkusan busa sesuai sasuai pikeun ngajagi produk tina rusak.
Kasus
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Hotél restoran porselin dinnerware set -TC02

Hotél restoran porselin dinnerware set -TC02

Kami reueus produk urang ngalangkungan pamariksaan kualitas otorisasi internasional sareng menang gelar "Cina Terkenal Cina" sareng "Produk kualifikasi ku Inspeksi Nasional".
2020/01/04
Pelat makan bodas, organik sareng fungsi murni - TW32

Pelat makan bodas, organik sareng fungsi murni - TW32

Dua Dalapan Keramik nyetél duanana tim jasa profésional pikeun layanan solusi setop anu nyayogikeun suplai hotél, ogé tim desain khusus pikeun konsép desain anyar-brand anu ditawarkeun ka para nasabah di sakuliah dunya.
2020/01/04
Gaya Inggris dinner aristocracyware-TD15

Gaya Inggris dinner aristocracyware-TD15

Kalayan 4 kilogram ngaduruk seueur pésta makan porselin, kaluaran keramik katering anu berkualitas kualitas ku pabrik tiasa ngahontal 80 juta potongan.
2020/01/04
Kelas SMA Hotel & réstoran méja set anu nyetél tampilan

Kelas SMA Hotel & réstoran méja set anu nyetél tampilan

Kualitas ageung, kualitas luhur, variasi lengkep sareng panrajangan anu saé mangrupikeun sipat urang.
2020/01/04
TENTANG KAMI
Dua dalapan presentasi keramik
Diadegkeun dina taun 1998, Guangdong Hosen Dua Dalapan Industri Co, Ltd perenahna di Chaozhou, kota anu ngagaduhan nami Modél Keramik China. Merek kami dipikanyaho 20 taun tina pangalaman dina produksi mérekam seramik.

Kalayan 30.000 aréa produksi mérek pasagi, perusahaan dikurniakeun kaahlian manufaktur anu alus, tim profésional, kamampuan produksi anu luhur, manajemén modéren anu ketat. Kalayan kombinasi kerajinan tradisional sareng téknologi modéren, Dua Dalapan Keramik tunduh kana kabijakan nyiptakeun produk anyar sareng ngudag gaya seni; kami nyayogikeun produk anu endah pikeun nyumponan panjaluk pelanggan anu béda.

Hubungan sareng kami

Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.

Pilih nagara atanapi wilayah anjeun