Produk
MACA DEUI

Dahareun mangrupikeun salah sahiji pangalaman pamungkas anu mawa koki sareng jalma babarengan. Kami prond pikeun ningali yén piring sareng mangkok, milih dua dalapan dalapan warna ngagambarkeun sumanget haneut ieu sareng cita-cita.

KOLEKSI TEKSTUR - 2021 Desain Anyar Suhu Porselen Dinnerware Nyetél Desain Keramik Set Unik Kanggo Rumah Makan Hotel
Peralatan makan unik kalayan warna beureum sareng héjo, kalayan permukaan matte na herang, kalayan desain anu béda, tiasa dianggo pikeun ngahias kalayan saé tabel réstoran anjeun kalayan tuangeun. Sareng nyugemakeun pamikiran koki anu béda.
COPPER BLUE - Style Morden Gradient Gre en Glossy Porcelain Restaurant Dinnerware Nyetél Grosir Sareng Adat
Glasir warna réaktif mangrupikeun sopt cerah kumpulan ieu. Tina alat makan réstoran anu anyar ieu, bentuk anu béda sareng sababaraha ukuran pikeun pilihan anjeun. Éta sayogi pikeun mesin cuci piring sareng gelombang mikro ogé corétan-buktina.
LOTUS BLUE - 2021 Produk Anyar Porsél Bulao Porselén susunan, Glazed Restaurant Dinnerware Keramik Kalayan Adat
Salah sahiji alat makan keramik biru anyar sareng unik, éta henteu ngan ukur ku warna langit biru, tapi ogé campuran kana sagara biru anu bénten. Kalayan pangaruh visual, jantenkeun tuangeun anjeun raoseun sareng katingali.
GREEN JUNGLE - Set Dinnerware Keramik Gaya Pedesaan Populer Daérah Pedesaan, Sét Porsélén Kelas AB Pikeun Réstoran
Piring réstoran héjo anyar borong. Ukuran anu ageung ageung pikeun alat tuang dina bentuk varios, sayogi pikeun réstoran pasar Asia Tenggara. Éta awét sareng aman pikeun mesin cuci piring sareng gelombang mikro.
Jasa urang

Upami anjeun peryogi adat khusus pikeun béja nu snware anjeun, hayu jasa adat anu nyalira ku anjeun leres.

1. Pananyaan: Palanggan nawiskeun gambar atanapi tarik gambar ngeunaan idéntitas leatil, diménsi, sarat kamandangan.

2. Desain: tim desain ngagambar gambar 3D pikeun konpirmasi anjeun ngeunaan desain, teras damel di conto. Ieu tim aub ti mimiti proyek pikeun mastikeun produk anu dirancangna anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun kabutuhan klien.

4. Manajemén kualitas: Supaya pikeun nyayogikeun struktur kualitas luhur, urang newih& Sistem manajemén kualitas efisien.

Solusi
MACA DEUI

Tujuan kami nyaéta nyugemakeun konsumén urang kalayan kualitas luar biasa sareng konsép anu dipercaya pikeun mastikeun yén unggal cirian teu tiasa raoseun sareng percaya ku tabré kami. Hoyong dua dalapan produk Ceramik sacara éksténsif mendakan aplikasina tina pasar kusabab panggedéna saé.hotel, réstoran, weeding, pasar super.

SOLUSI HOTEL
Kumpulan Peralatan Makan Bodas nyumponan sarat pikeun unggal bagéan Hotel, sapertos Lobi, Prasmanan, réstoran Khusus, Main Dinning, Bar ...Kontak pikeun langkung rinci
SOLUSI Séwa Pangantenan
Plat carjer sareng emas anu ngagurilap, pérak tiasa minuhan paménta ti nasabah Rental anu peryogi acara méja mewah ieu dina acara éta. Kaca Charger plate ogé minuhan paménta khusus ieu.
SOLUSI RÉSORAN
Koléksi Peralatan Makan Warna minuhan konsép anu béda pikeun réstoran, KUMPULAN SENI, KUMPULAN URBAN, KOLEKSI FOGS ...Pencét pikeun langkung seueur pasualan réstoran pikeun pamariksaan anjeun
SUPER PASAR DINNERWARE SET
Hosen Dua Dalapan Keramik nawiskeun tuang tuangeun dina pakét anu disetél, khususna pikeun 18 pcs per set, 24 pcs per set. Bungkus dina bungkus aman sareng mastikeun barang anu salami nalika diangkut atanapi diical online.
Tentang Kami

HOTD dua dalapan keramika salaku upduhan produsén tabel 1998

Kalayan 30,000, daérah produksi sasarengan, perusahaan parantos dikepung kalayan kaahlian pabrik anu alus teuing, profésional profet, kamampuan produksi anu ketat, pangobatan modél. Kalayan kombinasi karajinan tradisional sareng téknologi modern, dua dalapan waliman anu ngiringan kana kawijakan produk anyar sareng ngaunihkeun gaya artal anyar; Kami masihan produk anu luar biasa pikeun nyumponan tungtutan palanggan anu béda.

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Ngan ngawartosan yén kami sarat, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anjeun tiasa gambar.