Produk
MACA DEUI

Kadaharan mangrupikeun salah sahiji pangalaman pamungkas anu ngahijina koki sareng jalma. Kami gampang ningali yén piring sareng mangkok SPOT ti Hosen Dua Dalapan Dalapan Koléksi ngagambarkeun sumanget haneut ieu sareng cita-cita koki anu cocog.

KOLEKSI TEKSTUR - 2021 Desain Anyar Suhu Porselen Dinnerware Nyetél Desain Keramik Set Unik Kanggo Rumah Makan Hotel
Peralatan makan unik kalayan warna beureum sareng héjo, kalayan permukaan matte na herang, kalayan desain anu béda, tiasa dianggo pikeun ngahias kalayan saé tabel réstoran anjeun kalayan tuangeun. Sareng nyugemakeun pamikiran koki anu béda.
COPPER BLUE - Style Morden Gradient Gre en Glossy Porcelain Restaurant Dinnerware Nyetél Grosir Sareng Adat
Glasir warna réaktif mangrupikeun sopt cerah kumpulan ieu. Tina alat makan réstoran anu anyar ieu, bentuk anu béda sareng sababaraha ukuran pikeun pilihan anjeun. Éta sayogi pikeun mesin cuci piring sareng gelombang mikro ogé corétan-buktina.
LOTUS BLUE - 2021 Produk Anyar Porsél Bulao Porselén susunan, Glazed Restaurant Dinnerware Keramik Kalayan Adat
Salah sahiji alat makan keramik biru anyar sareng unik, éta henteu ngan ukur ku warna langit biru, tapi ogé campuran kana sagara biru anu bénten. Kalayan pangaruh visual, jantenkeun tuangeun anjeun raoseun sareng katingali.
GREEN JUNGLE - Set Dinnerware Keramik Gaya Pedesaan Populer Daérah Pedesaan, Sét Porsélén Kelas AB Pikeun Réstoran
Piring réstoran héjo anyar borong. Ukuran anu ageung ageung pikeun alat tuang dina bentuk varios, sayogi pikeun réstoran pasar Asia Tenggara. Éta awét sareng aman pikeun mesin cuci piring sareng gelombang mikro.
Service kami

Upami anjeun peryogi kustomisasi naon waé pikeun téableware ideu anjeun nyalira, hayu jasa kustomisasi propésional Hosen ngajantenkeun ideu ieu jadi kanyataan.

1. Panilitian: Palanggan nawiskeun gambar atanapi ngagambar gambar ngeunaan ideu kalayan spésifikasi deatil, dimensi, matéri sareng sarat matuh.

2. Desain: Tim desain ngagambar gambar 3D pikeun konpirmasi anjeun ngeunaan desain, teras dianggo dina conto. Tim anu kalibet ti mimiti proyek pikeun mastikeun produk anu didesain khusus anu pas pikeun kabutuhan klien.

4. Manajemén Kualitas: Dina urutan ngagentos struktur kualitas luhur, urang panasaran pangaruh& Sistem Manajemén Kualitas anu éfisién.

Solusi
MACA DEUI

Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas anu handal pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa ngaraos raoseun sareng percaya diri sareng produk urang dina peralatan makan. Hosen Dua Dalapan produk Keramik sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab kamampuan anu hadé. HOTEL, RESTORAN, GULANG, ACARA, PASAR SUPER

SOLUSI HOTEL
Kumpulan Peralatan Makan Bodas nyumponan sarat pikeun unggal bagéan Hotel, sapertos Lobi, Prasmanan, réstoran Khusus, Main Dinning, Bar ...Kontak pikeun langkung rinci
SOLUSI Séwa Pangantenan
Plat carjer sareng emas anu ngagurilap, pérak tiasa minuhan paménta ti nasabah Rental anu peryogi acara méja mewah ieu dina acara éta. Kaca Charger plate ogé minuhan paménta khusus ieu.
SOLUSI RÉSORAN
Koléksi Peralatan Makan Warna minuhan konsép anu béda pikeun réstoran, KUMPULAN SENI, KUMPULAN URBAN, KOLEKSI FOGS ...Pencét pikeun langkung seueur pasualan réstoran pikeun pamariksaan anjeun
SUPER PASAR DINNERWARE SET
Hosen Dua Dalapan Keramik nawiskeun tuang tuangeun dina pakét anu disetél, khususna pikeun 18 pcs per set, 24 pcs per set. Bungkus dina bungkus aman sareng mastikeun barang anu salami nalika diangkut atanapi diical online.
Tentang Kami

Hosen Dua Dalapan Keramik salaku pabrik méja tulus taun 1998

Kalayan wilayah produksi 30.000 méter pasagi, perusahaan dipasihan kamampuan manufaktur anu hadé, tim propésional, kamampuan produksi tinggi, manajemén modéren ketat. Kalayan gabungan karajinan tradisional sareng téknologi modéren, Dua Dalapan Keramik ngalaksanakeun kabijakan nyiptakeun produk énggal sareng ngudag gaya artistik; kami nyayogikeun produk anu indah pikeun minuhan tungtutan palanggan anu béda.

Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami

Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa gambarkeun.