Produk
Waca liyane

Pangan minangka salah sawijining pengalaman pokok sing nggawa koki lan wong bebarengan. Kita minangka prods kanggo ndeleng manawa piring kasebut lan mangkuk saka rong wolung koleksi warna nggambarake semangat sing anget iki lan cocog karo ambisi koki.

KOLEKSI TEKSTUR - 2021 Desain Panganan Porselen Suhu Tinggi Nggawe Set Keramik Desain Unik Kanggo Hotel Restaurant
Peralatan makan unik kanthi warna abang lan ijo, kanthi matte lan glossy, kanthi desain sing beda, bisa digunakake kanggo dekorasi meja restoran kanthi apik. Lan gawe marem pamikiran koki sing beda.
COPPER BLUE - Gaya Morden Gradient Gre en Restoran Porselen Glossy Panganan Makan Siang Grosir Kanthi Kustom
Kaca warna sing reaktif yaiku sopt sing apik ing koleksi iki. Saka restoran anyar ing restoran, macem-macem wujud lan macem-macem ukuran sing bisa dipilih. Kasedhiya kanggo mesin cuci piring lan gelombang mikro lan uga bukti-bukti.
LOTUS BLUE - 2021 Produk Baru Porselen Biru Meja Makan, Keramik Dinnerware Restoran Glazed Kanthi Custom
Salah sawijining peralatan makan keramik biru sing anyar lan unik, ora mung nganggo warna langit biru, nanging uga bisa dicampur karo segara biru sing bening. Kanthi pengaruh visual, gawe panganan sing enak lan tampan.
GREEN JUNGLE - Set Dinnerware Keramik Hijau Gaya Pedesaan Populer, Set Porselen Kelas AB Kanggo Restoran
Grosir piring restoran ijo anyar. Piranti mangan ukuran amba kanthi macem-macem variasi, kasedhiya kanggo restoran pasar Asia Tenggara. Dheweke awet lan aman kanggo mesin cuci piring lan gelombang mikro.
Layanan Kita

Yen sampeyan butuh pangaturan khusus kanggo ide terbatas sampeyan, ayo layanan kustomisasi profesional nggawe ide iki.

1. Pitakon: Pelanggan nawakake gambar utawa gambar gambar babagan ide kasebut kanthi spesifikasi deatil, ukuran, materi lan syarat tentrem.

2. Desain: tim desain narik gambar 3D kanggo konfirmasi babagan desain, banjur kerja ing conto. Tim sing melu wiwit wiwitan proyek kanggo njamin produk sing paling apik kanggo cocog karo kabutuhan klien.

4. Manajemen kualitas: supaya bisa nambah struktur berkualitas tinggi, kita mainake efek efek& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.

Solusi
Waca liyane

Tujuane yaiku kanggo nyukupi para pelanggan kanthi kualitas sing dhuwur lan kualitas dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa rumangsa kepenak lan percaya karo produk kita ing tabarawan. Hosen rong wolung produk keramik kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga proorties sing apik.hotel, restoran, weeding, acara, pasar super.

SOLUSI HOTEL
Koleksi Peralatan Makan Putih nyakup syarat-syarat kanggo saben bagean Hotel, kayata Lobi, Prasmanan, Restoran khusus, Dinner Utama, Bar ...Hubungi kanggo rincian liyane
SOLUSI RENTAL PANGANTEN
Plat pangisi daya karo emas sing mencorong, perak bisa ditemokake karo pelanggan Rental sing butuh acara peralatan makan mewah ing acara kasebut. Plat Charger Glass uga ketemu panjaluk khusus iki.
SOLUSI RESTORAN
Koleksi Peralatan Makan Warna ketemu macem-macem konsep restoran, KOLEKSI API, KOLEKSI URBAN, KOLEKSI FOGS ...Klik kanggo kasus restoran liyane kanggo mriksa
SUPER MARKET DINNERWARE SET
Hosen Two Wolung Keramik nawakake peralatan makan ing paket sing disetel, utamane kanggo 18 pcs per set, 24 pcs per set. Paket ing paket sing aman lan jamin barang sing aman sajrone transportasi utawa adol online.
Babagan Kita

Hosen rong wolung keramik minangka pabrikan tabaror wiwit taun 1998

Kanthi area produksi meter meter persegi, perusahaan kasebut diurut karo katrampilan manufaktur, tim profesional, kemampuan produksi sing dhuwur, manajemen modern sing ketat. Kanthi kombinasi kerajinan tradisional lan teknologi modern, rong wolung keramik sing terkenal marang kabijakan nggawe produk anyar lan ngupayakake gaya seni; Kita nyedhiyakake produk sing apik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda.

Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita

Cukup, nyritakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa gambar.