Produk
Waca liyane

Panganan minangka salah sawijining pengalaman utama sing nggawe koki lan wong bebarengan. Kita luwih seneng ngerti manawa piring lan mangkuk SPOT saka Hosen Two Wolung Koleksi Warna nggambarake semangat anget lan ambisi koki sing cocog.

KOLEKSI TEKSTUR - 2021 Desain Panganan Porselen Suhu Tinggi Nggawe Set Keramik Desain Unik Kanggo Hotel Restaurant
Peralatan makan unik kanthi warna abang lan ijo, kanthi matte lan glossy, kanthi desain sing beda, bisa digunakake kanggo dekorasi meja restoran kanthi apik. Lan gawe marem pamikiran koki sing beda.
COPPER BLUE - Gaya Morden Gradient Gre en Restoran Porselen Glossy Panganan Makan Siang Grosir Kanthi Kustom
Kaca warna sing reaktif yaiku sopt sing apik ing koleksi iki. Saka restoran anyar ing restoran, macem-macem wujud lan macem-macem ukuran sing bisa dipilih. Kasedhiya kanggo mesin cuci piring lan gelombang mikro lan uga bukti-bukti.
LOTUS BLUE - 2021 Produk Baru Porselen Biru Meja Makan, Keramik Dinnerware Restoran Glazed Kanthi Custom
Salah sawijining peralatan makan keramik biru sing anyar lan unik, ora mung nganggo warna langit biru, nanging uga bisa dicampur karo segara biru sing bening. Kanthi pengaruh visual, gawe panganan sing enak lan tampan.
GREEN JUNGLE - Set Dinnerware Keramik Hijau Gaya Pedesaan Populer, Set Porselen Kelas AB Kanggo Restoran
Grosir piring restoran ijo anyar. Piranti mangan ukuran amba kanthi macem-macem variasi, kasedhiya kanggo restoran pasar Asia Tenggara. Dheweke awet lan aman kanggo mesin cuci piring lan gelombang mikro.
Layanan Kita

Yen sampeyan butuh kustomisasi kanggo teableware ide sampeyan dhewe, ayo layanan kustomisasi profesional Hosen nggawe ide iki kayektenan.

1. Enquiry: Pelanggan nawakake gambar utawa nggambar gambar babagan ide kanthi spesifikasi, dimensi, materi lan kepatuhan deatil.

2. Desain: Tim desain nggambar gambar 3D kanggo konfirmasi babagan desain, banjur bisa digunakake ing conto. Tim kasebut melu wiwit proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus paling cocog karo kabutuhane klien.

4. Manajemen Mutu: Supaya bisa ngganggu strukture kanthi kualitas dhuwur, kita duwe pengaruh& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.

Solusi
Waca liyane

Tujuane yaiku kanggo gawe marem karo para konsumen kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo produk ing meja kasebut. Hosen Loro Wolung Keramik produk nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat apik. HOTEL, RESTORAN, GULA, ACARA, PASAR SUPER

SOLUSI HOTEL
Koleksi Peralatan Makan Putih nyakup syarat-syarat kanggo saben bagean Hotel, kayata Lobi, Prasmanan, Restoran khusus, Dinner Utama, Bar ...Hubungi kanggo rincian liyane
SOLUSI RENTAL PANGANTEN
Plat pangisi daya karo emas sing mencorong, perak bisa ditemokake karo pelanggan Rental sing butuh acara peralatan makan mewah ing acara kasebut. Plat Charger Glass uga ketemu panjaluk khusus iki.
SOLUSI RESTORAN
Koleksi Peralatan Makan Warna ketemu macem-macem konsep restoran, KOLEKSI API, KOLEKSI URBAN, KOLEKSI FOGS ...Klik kanggo kasus restoran liyane kanggo mriksa
SUPER MARKET DINNERWARE SET
Hosen Two Wolung Keramik nawakake peralatan makan ing paket sing disetel, utamane kanggo 18 pcs per set, 24 pcs per set. Paket ing paket sing aman lan jamin barang sing aman sajrone transportasi utawa adol online.
Babagan Kita

Hosen Loro Wolung Keramik minangka pabrikan meja ing taun 1998

Kanthi area produksi 30.000 meter persegi, perusahaan kasebut diwenehi katrampilan manufaktur sing apik, tim profesional, kemampuan produksi dhuwur, manajemen modern sing ketat. Kanthi kombinasi kerajinan tradisional lan teknologi modern, Rong Wolung Keramik netepi kabijakan nggawe produk anyar lan ngupayakake gaya seni; kita nyedhiyakake produk sing apik kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US

Cukup critakake sarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan citra.